آرشیو مرداد ماه 1403

فروش تجهیزات برقی ساختمان

چهارشنبه ۰۹ آبان ۰۳

قیمت انواع چراغ سنسوردار در نمایندگی فروش + معرفی کاربرد و مزایا

۷ بازديد

قیمت انواع چراغ سنسوردار در نمایندگی فروش + معرفی کاربرد و مزایا

فروشگاه کوثر الکتریک نمایندگی فروش چراغ سنسوردار

چراغ‌ سنسوردار  به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با تشخیص حرکت در محدوده خود، به‌طور خودکار روشن می‌شوند و زمانی که هیچ حرکتی شناسایی نشد، دوباره خاموش می‌شوند. یکی از مزایای چراغ های سنسوردار این است که نیازی به روشن کردن دستی چراغ با کلید در تاریکی مطلق را از بین می برند..

چراغ سنسوردارانواع مختلفی دارد که هر کدام برای شرایط خاصی طراحی شده اند. برخی فقط در شب فعال می شوند، در حالی که برخی دیگر می توانند حتی در روز روشن شوند. از رایج ترین انواع چراغ سنسوردار می توان به نسخه سقفی آن اشاره کرد.

فوتوترانزیستور: همانطور که قبلا ذکر شد، چراغ سنسوردار طیفی از انواع را در بر می گیرند. فوتوترانزیستورها یا مقاومت های وابسته به نور از رایج ترین انواع هستند. مقاومت این چراغ ها با توجه به میزان نوری که در معرض آن قرار می گیرند متفاوت است.

به عنوان مثال، لامپ های خیابانی نور بیشتری در تاریکی و کمتر در نور روز ساطع می کنند. فوتوترانزیستور که وجود یا عدم وجود نور را در طول روز تشخیص می‌دهد، یک نوع چراغ حسگر پرکاربرد است..

فوتوترانزیستور: این نوع چراغ سنسوردار به نور بسیار حساس است. با این حال، قابلیت تشخیص نور کم مانند فتودیودها را ندارد. یک اشکال قابل توجه فوتوترانزیستورها آسیب پذیری آنها در برابر آسیب ناشی از ولتاژهای بیش از 1000 وات است..

فتودیود: فتودیود یکی از پیچیده ترین انواع چراغ های حسگر است که می تواند نور را به راحتی به جریان الکتریکی تبدیل کند. با این حال، یک اشکال قابل توجه دارد: حساسیت بالا به نوسانات دما، که می تواند منجر به مشکلات عملکرد شود.

چراغ سنسوردار چندین دهه است که وجود داشته‌اند و به عنوان یک جزء اساسی از سیستم‌های امنیتی خانه و سایر کاربردها عمل می‌کنند. در طول سال ها، فناوری پشت چراغ های حسگر به طور قابل توجهی در نورپردازی داخلی و خارجی پیشرفت کرده است.

با گزینه های مختلف موجود، می توانید مدل مقرون به صرفه ای را انتخاب کنید که با سبک زندگی شما همخوانی داشته باشد. همانطور که قبلا ذکر شد، چراغ سنسوردار انواع مختلفی دارند که هر کدام در صنایع مختلف قابل استفاده هستند.

نکاتی که باید قبل از خرید چراغ سنسوردار باید رعایت کنیم؟

هنگام نصب چراغ های سنسوردار در حیاط خانه، تعیین منطقه ای که می خواهید روشن کنید و سطح روشنایی مورد نظر ضروری است. آیا نور برای جلوگیری از مزاحمان احتمالی کافی است؟ مناطق کلیدی را برای تعیین تعداد چراغ حسگر مورد نیاز خود شناسایی کنید.

 سعی کنید تمام ویژگی های چراغ های حسگر مورد علاقه خود را بررسی کنید. نور چقدر سریع به حرکت پاسخ می دهد؟ یک فرد چقدر باید نزدیک باشد تا حسگر فعال شود؟ چه زمانی چراغ خاموش می شود؟ در حالت ایده آل، باید به دنبال خرید نور سنسوری باشید که به سرعت فعال شود و برد خوبی داشته باشد..

یکی دیگر از عوامل مهمی که در هنگام خرید این چراغ ها باید در نظر گرفت منبع تغذیه آنها است. برخی از این چراغ ها با باتری کار می کنند، در حالی که برخی دیگر با انرژی خورشیدی کار می کنند. همچنین مدل هایی وجود دارند که مستقیماً به سیستم الکتریکی شما متصل می شوند. شما می توانید انتخاب کنید که کدام گزینه برای ملک یا نیازهای کاربری شما مناسب تر است.

 

 

اولین مطالب آزمایشی من

۷ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۶ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.